Werf-update van de nieuwe klimzaal in Gent door GentCement!

Home > Werf-update van de nieuwe klimzaal in Gent door GentCement! Sluiten

Het blog "GentCement" dat de mensen graag op de hoogte stelt van architecturale en stedenbouwkundige ontwikkelingen in en rond Gent, schreef kort geleden dit artikel:

 

 

Verscholen achter twee grote bomenrijen aan de Watersportbaan, nadert de nieuwe klimzaal van Bleau de voltooiing. Het nieuwe complex, dat het grootste van Europa zou moeten worden, opent in september de deuren.

In 2009 werd er samen met Stad Gent beslist om een nieuwe klimzaal te realiseren aan de Blaarmeersen. Met 3.586 vierkante meter aan klimoppervlakte, zal de zaal de grootste van Europa zijn, en een van de grootste ter wereld.

Momenteel zijn routebouwers bezig aan de klimroutes op de imposante buitenwand. Kleurrijke vlakken maken er meteen een echte eyecatcher van en zal menig voorbijganger wel de aandacht doen trekken.

Meer details over de klimzaal kan u terugvinden in ons voorgaand artikel, in de loop van september brengen wij na de opening nog een verslag van de volledig afgewerkte, nieuwe klimzaal.

 

Het volledig artikel kan U vinden via deze link.

Wat u moet weten

DE BOUWERIJ IS EEN FULL SERVICE ARCHITECTENBUREAU DAT ZICH RICHT OP DUURZAME PROJECTEN, IN HUN VORM EN FUNCTIE. WIJ HALEN ONZE INSPIRATIE UIT DE 'CRADLE TO CRADLE' FILOSOFIE, EEN PRINCIPE DAT ONS LAAT WERKEN BINNEN DE INTEGRITEIT VAN DE NATUUR. ELKE UNIEKE AMBITIE VAN ONZE KLANTEN IS ONZE UITDAGING OM DE PERFECTE OPLOSSING TE ONTWERPEN.
Werken bij De Bouwerij?

Ben je (ir) architect?
Gedreven en communicatief?
Ken je uw vak?
Contacteer ons!