Eerste editie PLAN Magazine, met De Bouwerij Architects!

Home > Eerste editie PLAN Magazine, met De Bouwerij Architects! Sluiten

PLAN Magazine bracht zijn eerste editie uit met 30 Belgische toparchitecten, waaronder De Bouwerij Architects!

 

 


 

PLAN Magazine was oorspronkelijke bedoeld als tijdschrift dat vooral zou focussen op villa's en vrijstaande woningen. Gelukkig hebben de initiatiefnemers tijdig ingezien dat - in het licht van het voorgaande - de relevantie dan op zijn minst betwijfelbaar zou zijn. Het is een goede zaak dat ze plaats gemaakt hebben voor stadwoningen, rijwoningen, inbreidingsprojecten, renovaties, groepswoningbouw, projecten die ons ruimtelijk gedrag bevragen, enz. Laten we hopen dat PLAN Magazine in toenemende mate zal inzetten op meer inhoud dan vorm, en eerder plaats maakt voor kritische vragen dan voor gemakkelijke antwoorden. Op die manier kan een relevante bijdrage geleverd worden aan het debat over waar het met stedenbouw en architectuur naartoe moet in een land dat zich ruimtelijk compleet heeft vastgereden.

Op de nieuwe website van PLAN Magazine zal het nog even wachten worden, maar hier kan U alvast het artikel van De Bouwerij lezen.

Wat u moet weten

DE BOUWERIJ IS EEN FULL SERVICE ARCHITECTENBUREAU DAT ZICH RICHT OP DUURZAME PROJECTEN, IN HUN VORM EN FUNCTIE. WIJ HALEN ONZE INSPIRATIE UIT DE 'CRADLE TO CRADLE' FILOSOFIE, EEN PRINCIPE DAT ONS LAAT WERKEN BINNEN DE INTEGRITEIT VAN DE NATUUR. ELKE UNIEKE AMBITIE VAN ONZE KLANTEN IS ONZE UITDAGING OM DE PERFECTE OPLOSSING TE ONTWERPEN.
Werken bij De Bouwerij?

Ben je (ir) architect?
Gedreven en communicatief?
Ken je uw vak?
Contacteer ons!