De Bouwerij is nu gecertificeerd volgens ISO 9001:2008!

Home > De Bouwerij is nu gecertificeerd volgens ISO 9001:2008! Sluiten

De Bouwerij Architects werkt nu volgens het certificaat ISO 9001:2008, en dit om onze diensten nog te verbeteren naar onze klanten toe.

 

 

 

 

Eenvoudig samengevat vraagt de ISO 9001 norm processen om op een gestructureerde manier rekening te houden met de wensen van klanten bij het vervaardigen van uw product. Daarnaast moet de feedback van klanten, positief zowel als negatief, gebruikt worden als input om de diensten continu te verbeteren.

Het concept van continue verbetering, gebaseerd op wat klanten vertellen, is een zeer eenvoudig maar tegelijk erg krachtig concept dat als een leidraad door veel analoge normen geweven is. ISO 9001 houdt daarbij rekening met de specifieke eisen die aan het vakgebied gelinkt zijn en kan toegepast worden op de meest complexe zowel als de meest eenvoudige organisatie.

Wat u moet weten

DE BOUWERIJ IS EEN FULL SERVICE ARCHITECTENBUREAU DAT ZICH RICHT OP DUURZAME PROJECTEN, IN HUN VORM EN FUNCTIE. WIJ HALEN ONZE INSPIRATIE UIT DE 'CRADLE TO CRADLE' FILOSOFIE, EEN PRINCIPE DAT ONS LAAT WERKEN BINNEN DE INTEGRITEIT VAN DE NATUUR. ELKE UNIEKE AMBITIE VAN ONZE KLANTEN IS ONZE UITDAGING OM DE PERFECTE OPLOSSING TE ONTWERPEN.
Werken bij De Bouwerij?

Ben je (ir) architect?
Gedreven en communicatief?
Ken je uw vak?
Contacteer ons!